d
Tyvärr gick Itchi tom!
Synd med en sån bra kombination. Tackar alla för visat intresse och Angela, Chippens ägare.

Valpkull Berger des pyrénées à face rase 2015example graphic

Mor
NORD V-11 SE UCH SE V-12 RLD F RLD A
Coup De Vent Juliette "Itchi"
S66109/2008

Röntgen: HD grad B

Itchi är en nätt tik med utmärkt fysik. Hon utför sina cirkuskonster med bravur och har en otrolig balans och spänst. Hon är uppflyttad till Lydnadsklass 3, Rallylydnad mästarklass och har cert i Freestyle. Hon har visat vallegenskaper på ägarens får men aldrig utfört något vallprov. Hon är en social face rase, hon hälsar gärna på nya mäniskor och tycker otroligt mycket om barn. Hon har inte svårt att arbeta i nya miljöer, även om det är med höga ljud. Itchi har deltagit på uppvisningar bl.a. på Stockholms hundmässa, hundmässa i Portugal och tv-programmet Talang 2014 & 2009.

Itchi är även en mycket vacker tik med en unik teckning. Hon har erövrat svensk utställningschampionat och har både blivit svensk och nordisk vinnare.
Läs mer om Itchi på hundarnas sida
Galleri Itchi: * Valpbilder* *Vallbilder*


example graphic Far
Rubens-Hagrid "Chippen"
SE20848/2012

Röntgen: HD grad A, ED ua

Chippen är en glad och mycket framåt hanhund. Han tränar agility där han bl.a. får utlopp av all sin energi han har och är en mycket duktig spårhund med stort föremålsintresse. Chippen är som Itchi, är en social hund och har inga problem att umgås med nya människor. Samtidigt som han är en mycket driven hund så kan han även vara en mjuk gentleman. Han vill gärna vara till lags och göra rätt. Det syns tydligt när han demonstrerar sina trix som matte har lärt honom.
Chippen är utställd med fint resultat.

Mycket troligen kommer Itchi och Chippen ge aktiva och friska valpar som är öppna för nya möten av människor och platser. Förhoppningarna är att valparna även nedärver föräldrarnas arbetsvilja och följsamhet och vi ser att de kommer lämpa sig bra för olika hundsporter.

Parningen var i april och valparna planeras födas i juni 2015. För mer information om föräldrarna och valpkullen, vänligen ta kontakt med Frida Binette på tel: 073-252 03 02 eller frida@stardogs.se

 

top